• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: MichalM  napisał(a): 

> Myślę że następni będą hodowcy i przetwórcy trzody bo wieprzowina jest bardzo n
> iezdrowa więc zakaz spożywania jest kwestią czasu. Potem gorzelnie i browary. N
> astępnie pewnie dołączą po wprowadzeniu zakazu producenci chemii gospodarczej b
> o to przecież trucizna i należ się szorować piaskiem a nie jakąś chemia. Na kon
> iec będzie zakaz pierdzenia bo CO2, a potem nie będzie już niczego. 
> P.S. Macie już zapasy żarówek i termometrów bo lada dzień będą zakazane

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się