Gość portalu: Olek napisał(a): > Panie pracowniku PKT! > Tak sobie czytam te opinie i się zastanawiam, skoro jest tak dobrze to dlaczego > jest tak źle? > Każdy pracownik pkt.pl w swoim mniemaniu jest świetny i zawsze zaskoczony, że i > nny mógł zrobić coś nie tak( miałem przyjemność rozmawiać z kilkoma).To skąd te > opinie o oszustwach? Wszyscy działacie tak samo, czasami mam wrażenie że Wam t > am mózgi piorą żeby tak z klientem rozmawiać, żeby w taki czy inny sposób dał s > ię złapać na umowę. To zwykłe oszustwo, w którym bierzecie udział a ludziom mów > icie że trzeba czytać co się podpisuje. Akurat też miałem z Wami do czynienia i > wiem jak działacie. Wszyscy wasi klienci to normalni ludzie którzy Wam ufają b > o nie są oszustami a Wy to wykorzystujecie. > Reklam ok, ale nie w takiej firmie. Nie oszukujcie siebie i klientów. Mam nadzi > eje, że rynek sam Was wyeliminuje. Wasze książki się zrobiły cieniutkie a rekla > my w radiu mam nadziej też Wam nie pomogą. Życzę zmiany pracy i godziwych zarob > ków w uczciwie działąjącej firmie.