mpppm napisał: > www.facebook.com/MiastoPrzyjazne.Siedlce?fref=nf > SOLIDNY PRACODAWCA 2014 ROKU Z SIEDLEC > Przedsiębiorstwo Energetyczne w Siedlcach zostało nagrodzone tytułem Solidny Pr > acodawca 2014. W tym roku gala podsumowująca projekt odbyła się w lutym w Kopal > ni Soli „Wieliczka”. Artykuł podsumowujący konkurs i opisujący laur > eatów ukazał się już w dzienniku "Rzeczpospolita" i "Gazecie Wyborczej" > Jak mówi Prezes siedleckiego PECu - bezcennym kapitałem decydującym o sukcesie > firmy są pracownicy, którzy od 40 lat budują markę i jakość usług. Spółka nagra > dza kreatywność, aktywność, pracę zespołową i pasję. Teraz to ona została nagro > dzona tytułem Solidny Pracodawca Roku 2014. > > Z regulaminu > IV. KOSZTY > 1.Udział firmy w konkursie nie podlega opłacie. [b]Opłata obowiązuje wyłącznie > w przypadku zakupu licencji na użytkowanie nazwy i godła programu.[/b] O licenc > ję mogą ubiegać się wyłącznie podmioty, którym przyznano prawo do posługiwania > się określonym godłem konkursu. > 2.W przypadku rezygnacji z wykupienia licencji firma nie może komunikować zdoby > cia tytułu zarówno w komunikacji wewnętrznej jak i zewnętrznej. > > Jest to podobna nagroda jak "Orzeł biznesu". > Jak zapłacisz będziesz się mógł posługiwać godłem i nazwą. > Ponad to o solidnym pracodawcy mogą powiedzieć tylko sami pracownicy, a nie ja > kaś firma z drugiego końca kraju dla pieniędzy.