• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

tarabl.anka  napisała: 

> Nie słyszałam, żeby Duda mówił o Polsce "ruina". Słyszałam natomiast wypowiedź 
> ministra Sienkiewicza, że tylko "ch.., d...i kamieni kupa". To pan Komorowski w
>  każdym wystąpieniu straszy PiSem, a nawet ma zwidy, że Duda to Kaczyński. Czy 
> to nie służy kampanii wyborczej? Tak samo pani prezydentowa bagatelizuje wpadki
>  swojego męża przy każdym wspólnym wystąpieniu trzymając się kurczowo mężowskie
> go ramienia. Nawet Frasyniuk powiedział, że pan Komorowski nic nie zrozumiał z 
> 5 lat prezydentowania proponując referendum w sprawie JOW-ów. Jeśli takie rzecz
> y się robi na chwilę, to nie jest się godnym zaufania. Nawet Joanna Szczepkowsk
> a zrezygnowała z komitetu poparcia PBK. A Kukiz? odpisał na FB w filmiku reklam
> owym jak BK nazywa tych co chcą zmienić Konstytucję frustratami, czyli pokazuje
> , że BK jest frustratem. mpppm, zaczynasz gadać jak w mejnstrimowych mediach. Z
> byt monotonnie i jednostronnie. Dlatego pokazałam drugą stronę. Dla pluralizmu 
> w polityce. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się