tarabl.anka napisała: > Nie słyszałam, żeby Duda mówił o Polsce "ruina". Słyszałam natomiast wypowiedź > ministra Sienkiewicza, że tylko "ch.., d...i kamieni kupa". To pan Komorowski w > każdym wystąpieniu straszy PiSem, a nawet ma zwidy, że Duda to Kaczyński. Czy > to nie służy kampanii wyborczej? Tak samo pani prezydentowa bagatelizuje wpadki > swojego męża przy każdym wspólnym wystąpieniu trzymając się kurczowo mężowskie > go ramienia. Nawet Frasyniuk powiedział, że pan Komorowski nic nie zrozumiał z > 5 lat prezydentowania proponując referendum w sprawie JOW-ów. Jeśli takie rzecz > y się robi na chwilę, to nie jest się godnym zaufania. Nawet Joanna Szczepkowsk > a zrezygnowała z komitetu poparcia PBK. A Kukiz? odpisał na FB w filmiku reklam > owym jak BK nazywa tych co chcą zmienić Konstytucję frustratami, czyli pokazuje > , że BK jest frustratem. mpppm, zaczynasz gadać jak w mejnstrimowych mediach. Z > byt monotonnie i jednostronnie. Dlatego pokazałam drugą stronę. Dla pluralizmu > w polityce.