krzycho1252 napisał: > Tak mówił obecny wice 18.10.2006 r. > "Moja decyzja ma związek z faktem, że w latach 1987 - 1989 odrabiałem wojsko w > Zmotoryzowanych Odwodach Milicji Obywatelskiej. Uznałem, że może to negatywnie > zaważyć na mojej karierze politycznej i na ludziach, którzy mnie popierają. > Postanowiłem wycofać się z polityki." > tygodnik.siedlecki.pl/news.php?&str=260 > W wydanym oświadczeniu napisał m.in. : > "Dwadzieścia lat temu z powodów rodzinnych zasadniczą służbę wojskową odbywałem > > w Nadwiślańskich Jednostkach Wojskowych, a następnie w jednostkach Ministerstwa > > Spraw Wewnętrznych w Olsztynie.W chwili obecnej moi konkurenci polityczni > wyciągnęli sprawę na światło dzienne przedstawiając ją w kategoriach, które > dyskredytują mnie jako kandydata" > www.marcinkulicki.pl/blog7.php > Taka smutna refleksja > "Skądinąd jeżeli Platformie uda się zrealizować ogłoszony nieprzypadkowo 13 > grudnia pomysł zbudowania pomnika wolności słowa w Warszawie, to obecność na > jego otwarciu przedstawicieli PO, i tych co walczyli o wolność słowa jak choćby > > Bronisław Komorowski czy Andrzej Czuma, i tych co w formacjach ZOMO wyposażeni > w pałki skutecznie blokowali narodziny wolnej Polski, będzie miało wymiar > symbolicznego spotkania po latach. Tylko czy o takie symbole chodzi Platformie > Obywatelskiej?!" > www.dlawarszawy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=116 > U nas wątek o wice > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=53120714&a=53120714 > > > >