mariano_d napisał: > > kolesie > Wyraziłeś cały swój stosunek do ludzi z TS. Może warto jednak byś ustosunkował > się nieco konkretniej do ludzi, o których myślisz. Pomóc Ci? > > Prawie nic z tego nie masz > Prawie nic to jednak coś - a więc co? Odważysz się coś napisać czy dalej tylko > będziesz coś imputować? > > bronisz w złej sprawie do upadłego. > Nie bronię tylko oczekuję argumentów przeciw, których nie chcesz przedstawić. > > Pewnie znowu Robcio ci obecał, że będziesz kandydatem PO na prezydenta za > 3.5 > > roku. > He he. Jakbym czekał na spełnienie obietnic "Robcia" to pewnie nie byłbym nawet > kandydatem na radnego. Kolego potrafię zadbać o własną osobę sam, a 3.5 roku to > strasznie dużo czasu. > Jak nie masz argumentów na poparcie swoich tez to daj sobie spokój, bo będziemy > przerzucać słomę z miejsca w miejsce. Nie przekonam cię, bo masz wyrobione > własne zdanie, którego ja nie podzielam. Strasznie dużo zawiści i niechęci z > Twojej strony. Krzywdę Ci jakąś wyrządzono? > Jeżeli jednak uważasz, że jest coś na rzeczy i łamie się prawo lub działa wbrew > temu co mówiono w kampanii wyborczej napisz. Może to ja mam klapki na oczach ;)