bambii napisał: > > > ja po prostu przełamałem się i dałem darmowy kurs :-))) Widzę, że > > skuteczny, chociaż nie mam belfrowskich zapędów :-))) > > czy skuteczny ? bo ja wiem , na razie wydałeś z siebie dźwięki a to > za mało aby nazwać to nawet dyskusją, nie każde beknięcie jest > wyrażeniem opinii :))))) > > > nie twierdzę, że nic się nie dzieje, dzieje się...ja tylko > podważam > > przyczyny pewnych zachowań, które na tym forum zostały poruszane w > > sposób "imieninowy" :-))) > > to nie to miejsce aby opisywać wycenę opcji modelem Blacka-Scholesa > czy Levyego :) > > > Co pada jak muchy? Nastąpi kilka przejęć i po wszystkim > > no nie wiem co to jest , ignorancja ? największa instytucja przejęta > przez państwo (bo nikttego nie chciał wziąć) a Ty że "kilka przejęć". > Sam zgodziłęś się ze mną (o dziwo) że kredyty zdrożeją co to oznacza > chyba nie muszę tłumaczyć. Może nie odczujemy tego tak dotlkiwie jak > UE bo mamy duży rynek wew. ale na pewno nie będzie to "klilka > przejęć i po wszystkim" > > > > Hypo był od dawna do przejęcia. Niewykluczone, że ktoś może nawet > w > > tym przypadku wykorzystał falę z USA :-) > > za dużo tych przygotowań do przejęć jakaś mania , albo spiskoa > teoria :) > > > nazywaj, nazywaj i czytaj ze zrozumieniem obiektywnym, a nie tak > jak > > chcesz zrozumieć :-))) > > na razie to nie wypowiedziałeś się aby mógł dyskutować (oprócz > powyzszego ) więc nie dajesz mi szansy do dyskusji, piszesz że nie > działa bo co ? bo nie działa - to jest uzasadnienie. > > Globalny jest brand a > > nie portfel :-) Naturalnie nie zawsze, ale w większości, lub > raczej > > w wielu przypadkach tak jest :-) > > Jak widać po kolejno padających bankach nie jest tak do końca jak > piszesz. Ty się w tym banku marketingiem zajmujesz czy jak ? :) > > > będzie dobrze :-) Tylko trochę oszczędniej i drożej ;-))) > > po nocy jest dzień, ale konsekwencje tego odczujemy , wbrew temu że > starasz się trywializować sytuację. To mi przypomina opinie Tobie > podobnych "speców" od giełdy z początku tego roku , potwarzali jak > mantrę że "tak tanio jeszcze nie było , musi wzrosnąć" > > zdrowia !:)