Gość portalu: gng napisał(a): > > alez oczywiscie, tez dalabym w pape gdyby mi ktos na matke na serio tak > > powiedzial. ale tu jest pare rzeczy ktore sprawe komplikuja. > > 1. to byl mecz pilki noznej ogladany przez miliardy ludzi > niewapliwie > > > 2. boisko to nie ulica i trzeba zachowac pewne standardy. materazzi powin > ien > > zamknac gebe a zidane TYM BARDZIEJ nie reagowac > raz: boisko kiedy graja na nim wlosi niestety ulice baaaardzo przypomina, dwa: > niestety materazzi geby nie zamknal a zidane zareagowal. gdybanie kto co > piwinien a czego nie nie pomaga konstruktywnej dyskusji;) jestem za skupieniem > sie kto co zrobil;) > > > 3. jesli opryszek z rzymu wali ci takie teksty to jesli jestes facetem z > klasa, > > wielkim pilkarzem to masz to w dupie. jesli jestes zadnym zemsty opryszki > em z > > marsylii to walisz z glowy > do mdlosci powtarzac bede, ze sa sytuyacje, gdzie jedynym wyjsciem jest danie > po pysku i tu taka sytuacje mielismy okazje zaobserwowac. > > wyobraz sobie sytuacje zawodowa, bez roznicy jaka, dajmy na to spotkanie > negocjacyjne miedzy przedstawicielami dwoch firm. jesli w ferworze negocjacji > ktorys z pracownikow przeciwnej firmy wyzwalby mnie czy raczej moja rodzine, > to - moze swiadczy to o moim prymitywizmie i chamstwie - podeszlabym do niego i > > dala w pape po czym opuscila sale. powtarzam, tego typu sytuacje zdarzaja sie > wszedzie,politykow, ksiazat, krolow i duchownych nie wylaczajac, nie znaczy to, > > ze kazda osoba ktora 'uniesie sie honorem' ma zostac okrzyknieta chamem i > prymitywem > > zidane nie jest z marsylii;) > > > 4. i tak rozchodzi sie o to ze zidane jest popularniejszy od materazziego > ja kibicuje portugalii, nie lubie ani francji ani wloch, a zidane'a w > wiekszosci przypadkow widzialam na obrazku reklamowym a nie na boisku;) moje > zdanie na temat nie jest w zadnym wypadku podyktowane popularnoscia badz jej > brakiem ktoregokolwiek z pilkarzy. > >