Gość portalu: Pevensky napisał(a): > Niech nie jadą na poligon, bo przejdzie przez niego bomba atomowa :P > Ja bym ich zapakował w kamasze i wywiózł do więzienia w "Alcatraz" (dla tych > którzy nie wiedzą, Alcatraz jest to więzienie na wyspie w USA) i by tam zostali > , > a bo ja wiem, do końca świata może :) > Widzicie, w Anglii ojcowie biorą na mecze swoich małych synów i nie boją się > wcale że coś się im stanie! > A u nas? > Nie do pomyślenia, to co się dzieje jest tak wnerwiające że można by rzygać cał > y > dzień. Dzięki tym "prawdziwym, wiernym, nacjonalistycznym, nazistowskim i > nietolerancyjnym chamom" polska ekstraklasa nigdy nie ruszy z miejsca i nie > podniesie swojego prestiżu i poziomu, nasza liga to Liga Kosmiczna, chyba tylko > UFO nas rozumieją, ale pewnie UFO są mądrzejsi od tych debili. > Po prostu "Orange Kosmos DirtyKlasa" > > Z poważaniem do wszystkich normalnych ludzi > > Wierny Arsenalowi i Manchesterowi United, nigdy nie kibicujący polskiej brudnej > lidze... > > Po prostu > > Pevensky