saracen1608 napisał: > Hmm , tak sobie czytam te wypowiedzi i dochodze do wniosku, że chyba powinienem > > zdemontować tłumik ze swojego moto, obwiesić sie lampkami choinkowymi , a na > plery założyć syrene strażacką. Ludzie ! Lusterka w Waszych samochodach nie > służą tylko do poprawiania makijażu ( w przypadku Pań ) lub do sprawdzania czy > czapka z nutrii Wam sie nie zsuneła na oczka ( w przypadku Panów ). Jeśli > jedziesz w ruchu ulicznym to z łaski swojej zwróc uwagę drogi Katamaraniarzu, > że też istniejemy, a to co dla Was jest prędkością smobójczą, dla nas jest > prękością, która w normalnych (!) warunkach pozwala w pełni panować nad > pojazdem. Zadaj sobie pytanie ile razy zmienaiłeś pas bez kierunkowskazu , > wyjeżdżałeś z podpoządkowanej wymuszjąc pierwszeństwo itd.. Ja mam takie > doświadczenia prawie codziennie. I czasmi krew mnie zalewa i naprawde mam > ochote przejechać kolo takiego (.....) kasując mu butem lusterko lub rysnąć > lakier. Podkreślam : mam ochote , ale tego nie robie bo wiem , że to nic nie > da. Zrozumcie : Wasza nieuwaga to dla Was rysy na lakierze i wizyta u > blacharza; dla nas to szpital , lub jeszcze gorzej .... > A my naprawde nie wsiadamy na nasze motocykle z zamiarami samobójczymi. > > Pozdrawiam wszystkich jeżdżących po polskich drogach , niewazne na ilu kołach. > Uważajcie na siebie i na innych....