Gość portalu: agam13 napisał(a): > Witajcie, witajcie > nie umarł, nie umarł; byłam tylko przez chwilę odcięta od świata :-) > jeśli chodzi o oględziny to byłam w terminie, Dominika ma rację godzina to za > mało; zdążyłam co prawda pomierzyć wszystkie ścianki i niestety nie wszystko > jest zgodnie z planem, w łazience mam przsunięte drzwi ale w sumie tak jest > lepiej i tak zamierzam to zostawić, w kuchni też nie jest ok ale podobnież nic > nie można z tym zrobic. balkon jest fajny nie myślałam, że jest aż tak duży, > parapety są super!!!! strasznie mi się podobały!!! i za mało czasu żeby się > zastanowić, tak jak pisała Dominika, gdzie wanna jak kafelki, gdzie kuchenka a > gdzie lodówka dopiero tam na miejscu rodziły mi się pomysły co zmienić, > przesunąć etc odezwijcie się, mam co prawda ograniczony dostęp do internetu ale > > obiecuję, że będę zaglądała. I grodzą moi mili państwo, grodzą i widać > postępy!!! > info dla Gosi: nie wiem jak nowa inwestycja, ale ja złożyłam dokumenty też > bardzo dawno pewnie coś tak 3 lata temu i nie mam żadnych znajomoći, po prostu > cierpliwie czekałam