Gość portalu: agam13 napisał(a): > Witam, witam > oj rtomik ale jestes w gorącej wodzie kąpany!!! > zgodnie z obietnicą, informuję o miejscach gdzie warto zajrzeć?: > 1 salon firmowy opoczna w W-wie, ulPuławska 358 (tak mi się wydaje); ceny > płytek sa wprawdzie takie jak wszdędzie, ale jeśli się u nich kupuje płytki, > można gratis zamówić projekt łazienki (jeśli nie to za projekt się płaci, czyli > > coś dla tych którzy nie mają pomysłu na 4m łazienki. jak będę miała projekt > powiem wam czy było warto > 2 przy pętli na Brązowniczej jest sklepik z podłogami drewnianymi, nie wiem czy > > to atrakcja, ale można u nich kupić towar, otrzymać fakturę a towar odebrać w > przyszłym roku; > - Dominiko a Ty znalazłaś jakieś godne polecenia miejsca? bo z tego co > pamiętam Rtomik będzie robił zakupy po odebraniu mieszkania? > - Rtomik ciekawa jestem jak u Ciebie w planach wygląda pokój, że masz > możliwość jego podzielenia. Zastanawiałam się nad tym w swoim przypadku (gdyby > rodzina się powiększyła), ale nie widzę takiej możliwości. > Pozdrawiam Was cieplutko