Gość portalu: df32 napisał(a): > Hejka, > > Jak się cieszę, że daliście "głos": już zwątpiłam w ten post. > Agam - ja zakupiłam ostatnio parkiet i to na razie pierwszy poważny mój zakup. > Pojechałam z mężem poza Wawę - okazało się, że jest trochę taniej. > Glazurę i terakotę mam upatrzoną - w Liroy&Merlin są promocje, wpadam tam od > czasu do czasu i w ten sposób nabyłam dwa dni temu terakotę do przedpokoju > taniej o 7 zł na 1 m2 (opoczno). > Na Galla Anonima zgadałam się ze sprzedawcą w jedym sklepie, że jak kupimy > hurtem wannę, wc i umywalkę - możemy mieć rabat. > Z wszystkich dużych hipermarketów zdecydowanie polecam Castoramę - chyba jest > jednak najtańsza, acz wybór największy w Liroy&Merlin. > > Przez internet pozamawiałam wszystkie możliwe katalogi - opoczno, tubądzin, > cersanit, koło, etc. i w ten sposób robię "selekcję", potem sprawdzam ceny i > wstępnie wybieram dwa, trzy produkty. Jak wybrałam się raz na Bartycką - to po > godzinie o mału nie dostałam szału - już nie wiedziałam, czego chcę, co mi się > > podoba i co powinnam kupić. > > Rtomik - jakim "cudem" dostałeś się do mieszkanka? Czy załatwiałeś odwiedziny > przez kogoś ze spółdzielni, czy przez kierownika budowy? Ja właśnie bardzo > potrzebuję się dostać i pomierzyć dokładnie wymiary łazienki. > > to na razie, > pozdrowienia, > D. >