Gość portalu: df32 napisał(a): > Witam, > > Agam - jesli chcesz namiary na parkiet, podam Ci na adres mailowy, ok? Podaj > adres, proszę. > Gres Opoczna o którym pisałam, że był (a może nadal jest) w promocji w Liroy-u > to Naxos - kosztował 49 z kawałkiem, dla porównania na Galla Anonima 57 zł/m2. > > Rtomik - skąd informacje o odliczeniu w przyszłym roku różnicy pomiędzy 7 a > 22%? O ile ja czytałam sporo w tej sprawie jakiś czas temu, to było to > obwarowane wieloma warunkami i generalizaując dotyczyło budowy domu i > materiałów budowlanych. Czy mógłbyś rozwinąć temat i podać jakiś oficjalny > dokument (ustawa, zarządzenie?), bo gdybanie do mnie nie trafia... > A propos odwiedzin w mieszkaniu - myślałam, że byłeś drugi raz w swoim > mieszaknku, bo to o czym mówisz, że wszyscy byli, bo spółdzielnia zapraszała - > to ja byłam, owszem, ale we wrześniu. Powiem szczerze, że trochę mało. > > No i jeszcze jedno - wczoraj dostałam zawiadomienie o przesunięciu terminu > ostatniej raty z 15 grudnia na 20 stycznia. Według mnie oznacza to, że co > najmniej miesiąc mamy już opóźnienia. Jednym słowem - zaczynaja się polskie > realia budowy mieszkań. > > Pozdrówka, > D.