pe1 napisał: > > mnie swiat nie interesuje... > > pytam o zasadność przekładania tychże światowych badań na polsie realia; > > to raz; > > kto pyta nie błądzi: > zasadność wynika z reguł rządzących statystyką > poza tym badania w Polsce też były przeprowadzane > > > a dwa > > hmm cóż popatrzmy 2 melony i 100 tysiaków - cóz to przecie tylko 5% mniej > niz > > poparcie jakie SLD dostało w wyborach - zatem możemy wyciągnac statystycz > ny > > wniosek że wśród homków to nawet bardzie niechęcia się owo ugrupowanie da > rzy... > > wot paradoks;-))) > > nie, nie możemy takiego wniosku wyciągnąć > bo równie dobrze na zasadzie podobieństwa liczb można by wywnioskować, że > Warszawę zamieszkują sami geje > > człowieku masz elementarne problemy z logicznym myśleniem > > cóż, najwyraźniej berecik za bardzo uciska i łepetyna niedotleniona > > > i na koniec bo widze żes obyty(a) mam pytanie; > > co to jest kultura gejowska? "wytrychem" tym posługują sie zwłaszcza lumi > narze, > > a ja nie łapię co maja na myśli - powaznie prosze o zdefiniowanie; > > a ja na poważnie odpowiadam: to jest kultura tworzona przez artystów homo i > przez społeczność homo, do której ta kultura jest skierowana - teatr, malarstwo > , > grafika, literatura