Gość portalu: x_chlopak napisał(a): > ja mysle ze chcialbys zeby w polsce bylo tak dobrze jak w Szwecji. nie sadze > zebyt tam znajdywano pomordowane dzieci w beczkach i co ciekawe dzieci te nie > zostaly adoptowane przez zlych gejow, ale przez heteroseksualnych > katolikow...mhhh jak to mozliwe??? przeciez tylko geje sa zli i naznaczeni prze > z > diabla, ale jakos dziwne nie slyszalem zeby jakis gej co rusz mordowal jakies > dzieci, natomiast o tych wspanialych katolickich rodzinach lezacych plackiem w > kosciele, lub udajacych super wierzacych slyszy sie co rusz taka historie. Tera > z > ja uogolniam i krzywdze 98% katolikow, ktorzy czegos takiego nigdy by nie > zrobili. Ale dokladnie to robicie wy z gejami. 1-2% homoseksualistow to ludzie > z > problemami psychicznymi, ktorzy sie wyginaja i poza sexem niczego nie widza. Al > e > co poniektorzy uwielbiaja uoglniac i zaraz krzycza ze wszyscy gehe tacy sa. > Zreszta wydaja mi sie ze tych krzykaczy to nie interesuje, pragna tylko kogos > nienawidziec...nie tego Jezus nauczal!