Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    • (gość portalu) Zaloguj się
    • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: dox  napisał(a): 

> Ja nie pisałem o wstydzie lecz o komforcie. Poprostu boję się gejów i z punktu 
    > widzenia heteroseksualisty nie mogę zrozumieć ich pociągu do drugiego faceta. 
    > Tyle że tego nie można uznać za homofobie ja go nie uważam za gorszego dla mnie
    >  
    > ma prawo uprawiać seks z kim chce to jego osobista sprawa ale nie chce żeby 
    > patrzył się na mnie z porządaniem najzwyczajniej w świecie nie chce aby chciał 
    > mnie facek wole kobiety.Ja homoseksualistów traktuje tak samo ujak każdego 
    > innego mam dwie przyjaciółki lesbijki i jednego kumpla geja (chyba że jest 
    > kilku skrypto) nie obchodzi mnie co robią w łóżku tylko jakimi są ludźmi. Bo 
    > tolerancja to nie jest pozwolenie to jest szacunek dla drugiego człowieka ja 
    > mogę czegoś nie lubić ale jeżeli jestem tolerancyjny to nie szykanuje danego 
    > człowieka ale nie znaczy to że mam uznać np homosekzualizma za normalny bo po 
    > prostu normalny nie jest. A wielu ludzi najeżdża na drugich za to że oni nie 
    > napiszą że homoseksualizm jest normalny. Spoko jeżeli homoseksualiści chcą brać
    >  
    > śluby spoko mi to nie przeszkadza toleruje to ale już dziecka nie dał bym 
    > homoseksualiście gdyż dziecko powinno być wychowane w rodzinie z ojcem i matką 
    > bo z dwóch kobiet czy też z dwóch mężczyzn nie rodzi się dziecko.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się