Gość portalu: dox napisał(a): > Ja nie pisałem o wstydzie lecz o komforcie. Poprostu boję się gejów i z punktu > widzenia heteroseksualisty nie mogę zrozumieć ich pociągu do drugiego faceta. > Tyle że tego nie można uznać za homofobie ja go nie uważam za gorszego dla mnie > > ma prawo uprawiać seks z kim chce to jego osobista sprawa ale nie chce żeby > patrzył się na mnie z porządaniem najzwyczajniej w świecie nie chce aby chciał > mnie facek wole kobiety.Ja homoseksualistów traktuje tak samo ujak każdego > innego mam dwie przyjaciółki lesbijki i jednego kumpla geja (chyba że jest > kilku skrypto) nie obchodzi mnie co robią w łóżku tylko jakimi są ludźmi. Bo > tolerancja to nie jest pozwolenie to jest szacunek dla drugiego człowieka ja > mogę czegoś nie lubić ale jeżeli jestem tolerancyjny to nie szykanuje danego > człowieka ale nie znaczy to że mam uznać np homosekzualizma za normalny bo po > prostu normalny nie jest. A wielu ludzi najeżdża na drugich za to że oni nie > napiszą że homoseksualizm jest normalny. Spoko jeżeli homoseksualiści chcą brać > > śluby spoko mi to nie przeszkadza toleruje to ale już dziecka nie dał bym > homoseksualiście gdyż dziecko powinno być wychowane w rodzinie z ojcem i matką > bo z dwóch kobiet czy też z dwóch mężczyzn nie rodzi się dziecko.