Gość portalu: urbanator napisał(a): > Venom, nie zrozumiałeś kompletnie o czym pisałem. Polacy kibicują na torach > jakby byli na jakimś meczu - prawda jest taka, że większość Polaków to wiocha, > a > Polska to wieś jeśli chodzi sporty motorowe. Jeśli byle "kibic" uważa, że Kubic > a > w drugim swoim wyścigu musi być pierwszy i będzie darł japę najgłośniej jak > potrafi, żeby mu w tym pomóc to to jest żałosne. Typowa mania potrzeby bohatera > narodowego. Myśle, że kibice fińscy, a szczególnie niemieccy i brazylijscy znaj > ą > się dużo lepiej, bo mieli więcej kierowców w F1 i znają ten świat lepiej, a > polscy rzucają się w głeboko wodę nie potrafią nawet machać rękami, a co dopier > o > pływać. Wydaję mi się, że trzeba mieć choćby podstawową wiedzę o jakimś sporcie > , > żeby móc komuś kibicować, bo inaczej nie wiesz czemu kibicujesz. Nie pisałem > nic, że nie powinni kibicować (czytaj ze zrozumieniem), ale że powinni się > czegokolwiek dowiedzieć o tym sporcie zanim zaczną, bo inaczej wychodzi jak > zwykle piękna polska swojska wiocha za granicą, za którą mi jest wstyd.