Gość portalu: xxl napisał(a): > a co ja mialem go na treningi zaprowadzac ..albo kupic mu gokarta??? > jeżeli już to może mieć pretensje do różnych instytucji i firm, że mu odmówili > gdy poprosił o pomoc ale kibiców powinien choc troszke szanować ( ja też mogę > mieć do nich pretensję, też zabraklo mi od nich wsparcia gdy marzyłem o > wielkiej karierze sportowaca, ale cóz to jest "tylko" Polska ale dla mnie też > AŻ POLSKA!.....i nie interesuję się F1 od "czasów" Kubicy tylko wiele lat > wczesniej ( kiedyś specjalnie wykupowałem C+ żeby móc F1 oglądać (pamietam, że > można było sobie wybierać kamerę na różnych kanałach, żeby ogładać te ujęcia > które się chce ) zatem pan Robercik wtedy jeszcze trenował w ciszy i nie było o > > nim słuchu, jak również pamietam jak jeszcze w zeszlym roku sam w TV4 siedział > w studio i komentował dla NAS KIBICÓW - więc teraz ma nas w d**ie??? a moze > robil to tylko dla mamony bo Telewizja płaciła za opowiadanie (w takim razie) > głupot !!!! Bardzo mu kibicuję i bardzo się cieszę z jego sukcesów...i bardzo > czułęm się dumny gdy stawał na podium..... a teraz bardzo czuję się głłupio za > ten brak choćby zaakceptowania nas jako swoich kibiców.....wstyd Roberciku!- > wróce do kibicowania swoim dawnym niestety niepolskim kierowcom- > profesjonalistom!