edek47 napisał: > Gość portalu: christo napisał(a): > > > kilka wywiadow z Robertem przeczytalem i zazwyczaj podobaly mi sie jego > wypowie > > dzi; szczery chlopak i wie, ze do wszystkiego doszedl sam, ale ostatni wy > wiad > k > > roche poniosl mi cisnienie; ja rozumiem, ze Polsce i Polakom nic nie > zawdziecza > > , ale jak pisal Marek, ktos ci zyczy powodzenia to mu po prostu dziekujes > z; i > j > > ako Polaka powinno go obchodzic ilu rodakow bedzie ogladalo wyscigi F1, a > > jesli > > go nie obchodzi to nie musi tego mowic publicznie; co do uczucia stania > na > pod > > ium, to raczej nie wygladal jakby to bylo "nic szczegolnego"; po co takie > > bzdur > > y wygaduje; 3 wyscig w F1 i podium; "nic szczegolnego"; troche wiecej tak > tu i > w > > yczucia; niepotrzebna wypowiedz; zraza tym do siebie ludzi w Polsce; > pozdrowien > > ia i zycze nastepnych sukcesow > Gdyby nic nie mowil, bylby jeszcze gorszym 'CYNIKIEM I IGNORANTEM',Polakom > trudno dogodzic, najlepiej jest, jak ma sie ich gdzies.