Gość portalu: kibic f1 napisał(a): > z ciekawosci na reakcje na sukces Kubicy zajrzalem tutaj i zadziwia mnie z jaka > > zagorzaloscia sie tu dyskutuje. > Jako byly profi-sportowiec musze powiedziec ze znany mi jest smak sukcesu albo > porazki. Te pierwsze ciesza bardzo, szczegolnie jesli sa znaczace i nie naleza > do rutyny. Kubica jest na pewno wielkim talentem i ma na swoim koncie wiele > sukcesow. Ale badzmy szczerzy, miejsce na pudle w 3 wyscigu i do tego w takim > towarzystwie to wielki sukces. A ten mlody jeszcze chlopak przyjmuje poze jakby > > to nie Schumacher ale on sam juz 90 razy wygral. Jasne ze tor wyscigowy to nie > miejsce dla grzecznych chlopcow. Ale tez i nie dla pyszalkow, wiedza o tym > Alonso, Schumacher czy Räikkönen, ktorzy zawsze sa z przodu, a ktorych mimo > tego stac na ponizenie sie do przyznania sie do wlozonego w sukces wysilku. > > Zycze mu dalszych sukcesow, najlepiej zeby wygral juz nastepny wyscig, bo w > koncu nie czesto mozna sie cieszyc takimi sukcesami naszych sportowcow. ma na > pewno do tego predyspozycje, tylko w pracy z mediami musi sie jeszcze mocno > poprawic. Nie zapomnijmy, ze byl juz w tym cyrku taki jeden, ktoremu sie > wydawalo ze ukradl ksiezyc. Montoya sie nazywal, ale i on choc dobrze sie > zapowiadal nie wiele zwojowal. > > Nie wiem co chcesz powiedziec o wychowanych na konkursach audiotele, chyba > tylko ze jestes niesamowity luzak i tak cool, ze az sople lodu z monitora leca > jak sie to czyta >