Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    • (gość portalu) Zaloguj się
    • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

jusup  napisał: 

> Naprawdę nie jestem rasistą, z Rogerem mogę się kumplować, w tej sprawie nie m 
    > a
    > nic do tego kolor skóry Rogera. Ale nie chcę go w reprezentacji, bo to zaprzecz
    > a
    > idei rozgrywek reprezentacyjnych. Niepotrzebnie wplątali w to krzyż celtycki,
    > tez jestem przeciw karaniu za jakieś symbole (nikt przeciętny by nie wiedział c
    > o
    > oznaczają), tylko ci z "Nigdy więcej" chcą wytworzyć wrażenie rasizmu na
    > trybunach, by dostawać kasę na walkę z nim ale skoro już niektórym wszystko
    > kojarzy się z rasizmem - mogli darować umieszczanie tego znaku akurat na tym
    > transparencie.
    > Ale z jego treścią się zgadzam - chciał Roger być Polakiem, niech spełni
    > wszystkie warunki niech odczeka tyle, ile inni czekają (w tym ludzie, którzy
    > naprawdę czują się Polakami i z Polską wiążą na poważnie swoje losy), a nie
    > dostaje to obywatelstwo w trybie przyśpieszonym, by na jednych ME zagrac.
    > To dlaczego jeden Roger - znajdźcie jakiegoś bogacza niech zasponsoruje 20
    > Brazylijczyków i niech oni grają jako Polska?!
    > Będę oklaskiwał Rogera za grę w klubie lub gwizdał na niego, jak będzie grał w
    > klubie któremu nie kibicuje, ale będę podziwiał go jako piłkarza - ale w
    > reprezentacji go nie chcę! Bo to ma być reprezentacja, bo to ma być coś takiego
    > ,
    > czego kupić nie można... Każdego takiego Rogera, naprawdę niezależnie od jego
    > koloru skóry będę wygwizdywał, także na meczach reprezentacji.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się