Gość portalu: moni_k napisał(a): > Krzysztofie, > Bardzo sie cieszę,że przeczytałes mój post i postanowiłeś na niego odpisać. > Odnosnie Twojego zarzutu co do "zaliczenia" przez mnie wszystkich klubów > oczywiście masz racje, ja pisałam TYLKO o aerobiku w Zepterze i zaznaczałam to > niejednokrotnie. > Jesli chodzi o zakres ćwiczeń, nie jestem laikiem, nie jest to mój pierwszy > klub, w innych były te ćwiczenia duzo bardziej zróznicowane. Nie było jakiegos > konkretnego schematu, w Zepterze niestety jest, więc po rozgrzewce sama wiem > dokładnie jakie ćwiczenia będą robione po kolei. Nie uważasz,że powinno to byc > troche urozmaicone? > Jeśli chodzi o podział na zaawansowanych i początkujących, uważam,że tak > renomowany klub powinien wprowadzic cos takiego jak powiedzmy step1 dla > początkujących i step2 dla zaawansowanych, to chyba nie jest problem? > A co do wyczerpujących ćwiczeń i tak zwanego oblewania sie potem, zdaję sobie > sprawę z tego,że niekoniecznie takie ćwiczenia sa najbardziej efektywne, ale ja > > lubię czuc chociaz lekkie zmęczenie, czuć,że coś zrobiłam. Gdybym chciała > wykonywać jakies spokojne ćwiczenia zapisałabym się na jogę. > I na koniec mojego wywodu chciałam dodac, ze moim celem nie było obrażenie > instruktorów, wyraziłam tylko swoje zdanie odnosnie poziomu zajęć. Instruktorzy > > do których chodze są naparawdę miłymi młodymi ludźmi, ale może tutaj chodzi o > brak doświadczenia. Sama nie wiem... > Pozdrawiam, > Monika