syk2 napisała: > Witam > Chciałabym dołączyć do dyskusji myślę, że mogę wypowiedzieć się na temat zajęć > w Gymnasionie bo chodzę tam od 2 lat i odwiedziłam wszystkie kluby oprócz > Ogrodowej. > Myślę, że dziewczyny mają trochę racji co do sposobu prowadzenia zajęć > oczywiście dotyczy to tylko niektórych instruktorów a raczej instruktorek. > Akurat Ty nie musisz czuć się urażony bo osobiście uważam, że Twoje zajęcia są > świetne (może nawet najlepsze) i widać że dajesz z siebie wszystko, dlatego tak > > je lubię. Zawsze wychodzę z nich z "wywieszonym językiem". Szkoda tylko, że w > Fokusie są tak wcześnie a na Puławską za daleko. > Inna sprawa to bitwy o miejsce na sali, moim zdaniem to nie powinno mieć > miejsca, pewnie to nie jest proste ale może zarząd powinien to w jakiś sposób > rozwiązać. Może zajęcia w drugiej sali? > Generalnie uważam, że zajęcia są na bardzo dobrym poziomie i jeśli nie podoba > mi się sposób prowadzenia przez któregoś z instruktorów to wybieram inne, a > jest w czym wybierać prawda??