Gość portalu: moni_k napisał(a): > Witajcie:-) > Jako załozycielka tego, jak widze kontrowersyjnego watku, pozwole sobie wtrącic > > swoje uwagi:-) > Jesli chodzi o poziom układów choreograficznych, nigdy nie napisałam, że jest > słaby,że mi się nie podoba, wręcz przeciwnie układy Asi z Zeptera sa > rewelacyjne. Piotr jest super jesli chce się człowiek naprawde zmęczyć. Ja > tylko chciałam zauwazyć,że wszystkie ćwiczenie które sa później są cholernie > nudne. I tu sie podzielę taka uwage chodze do tego klubu 7 miesięcy i w tym > czasie RAZ były ćwiczenia w leżeniu bokiem. Zawsze jest to samo, klęk, noga do > > tyłu i podnoszenie. Przecież tego rodzaju ćwiczeń jest mnóstwo a oni sie uparli > > na 3 takie same i koniec. > A i jeszcze uwaga co do podziału na step 1 i 2, ja mysle,że łatwo wyznaczyc > granicę gdzie zaczyna sie to 2. Cięzko mi to opisać, ale w klubie do którego > chodziłam poprzednio było to naprawdę świetnie rozwiązane. Pamietam dziewczyne > która przyszła pierwszy raz na step 2, nie miała pojecia o co chodzi, > instruktorka poradziła jej,żeby pochodziła trochę na 1 a potem wróciła na 2. Po > > jakims m-cu dziewczyna już nieźle sobie radziła na 2, więc chyba dało to jakies > > efekty. > Pozdrawiam