Gość portalu: instruktorka napisał(a): > Witam, > > jestem instruktorką fitness, która pracuje w Gymnasionie i przykro mi, że > niektóre osoby tak żle oceniają naszą pracę, ale oczywiście takie opinie > powodują, że przez chwile znowu zastanawiam się czy wszystko w naszym klubie > jest ok oraz sa one mobilizacja dla mnie do dalszej pracy nad sobą:) Dlatego > dziekuję za wszystkie opinie na temat Gymnasionu i jego pracowników. > > Tak od środka Gymnasionu: uwierzcie mi, że aby dostac i utrzymac prace w > Gymnasionie ciągle należy nad soba pracować. Poza tym w każdym klubie jest osob > a > , która odpowiada za poziom prowadzonych zajeć i prace wszystkich instruktorów. > Taka osoba organizuje również wewnętrzne szkolenia dla swoich instruktorów, na > których uczymy sie od siebie. Ponadto ciągle zastanawiamy sie nad nowymi formam > i > zajęc dla klientów i jestesmy otwarci na wszelkie uwagi z ich strony. > > Gymnasion to naprawde przemyślana koncepcja fitness klubów oraz sztab ludzi, > którzy ciezko pracują, aby zadowolic klientów. Miałam okazje pracowac w róznych > klubach, ale tylko tutaj widze profesjonalizm, pasję oraz odpowiedzialność. > > Życzę każdemu instruktorowi takiego miejsca pracy. > > Pozdrawiam