rogatek_bambi napisała: > ja juz nie wiem co myslec o tym...prawda jest taka ze o gustach sie nie > dyskutuje,dla jednego Gymnasion jest najlepszym klubem dla innego nie,nie > wszyscy musza lubic to samo...Na stronce Gymnasionu jest ogłoszenie ze poszukuj > a > instruktorów i aby przesłac swoje CV.Sama jestem instruktorka i prowadze zajeci > a > w klubach.Zasanawiam sie nad wysłaniem swojego CV ale czy mam jakies szanse? > Nie wiem, nie konczyłam kursów w najbardziej znanych szkołach fitnessu ale mysl > e > ze ukonczenie kursu nie swiadczy o poziomie i umiejetnosciach instruktora(choc > przyznam ze sa szkoły, w ktorych otrzymanie papaieru instruktora swiadczy > naprawde o jego wysokim poziomie i mysle ze osoby znajace sie w sparwaie wiedza > jakie szkoły moge miec na myśli)a co do CV mysle ze przesłac mozna,nic sie nie > straci a mozna zyskac. I tu mam pytanie do instruktorów z Gymnasionu, czy zeby > moc prowadzic zajecia w takich klubach typu Gymnasion naprawde szanse maja tylk > o > Ci posiadajacy znajomosci i ukonczone najlepsze kursy?