Gość portalu: kokosanka napisał: > No proszę... chyba czas coś zmienić również w moim życiu. > Mam kilka pytań: > > Czy w ciągu dnia mogę popijać herbatkę z bratka? Poprawia przemianę materii, a > to ważne dla mojej cery... > Czy mogę łykać witaminę PP? > > Zamierzam zastąpić szpinak brokułami: czy muszą być gotowane, czy mogę je > wciągać na surowo? Zazwyczaj w ogóle nie gotuję, przygotowywanie mięska będzie > wystarczającym poświęceniem... > > Czy waga - ryby, szpinaku, brokułów - w ogóle ma jakieś znaczenie? > Jadam mało, ale często - co dwie godziny coś wciągam - wolałabym wiedzieć, ile > mogę zjeść... > > Brokuły są zazwyczaj pakowane po klika "kwiatków" - ale szpinak - kupowałabym w > > mrożonce po 450 gr - ile tego zjeść? > > Co to znaczy "duży" befsztyk? Ile powinien ważyć przed przyrządzeniem (na wadze > > sklepowej)? > > Czym mogę zastąpić puszkę mieszanego kompotu z owoców? Wolałabym nie gotować > specjalnie kompotu, bo będzie tego cały gar - kto mi to pomoże zjeść??? Mogą > być owoce na surowo ( > > Ile powinna ważyć ryba? Czy mogę ją zastąpić kostką filetową z mrożonki? > > pozdrowienia, > ciasteczko