jogger napisał: > Gość portalu: paloma napisał(a): > > > Mija 7 dzień diety i nawet grama nie straciłam. Wiem, ze niektórzy chudną > > dopiero pod koniec diety, ale to jakoś mało pocieszające. Dokładnie stosuj > ę > > dietę, nie "zgrzeszyłam" niczym, wypijam 3 litry wody, piję tą okropną kaw > ę, a > > > > do tego jem małe porcje bo zupełnie odeszła mi ochota na jedzenie. > > Niestety nie czuję się dobrze, zimno mi, mam lodowate ręce i trochę boli m > nie > > głowa. Rozumiem, że jest to efekt oczyszczania organizmu, ale gdybym tak c > hoć > > troszkę straciła wage to miałabym większą satysfakcję. Oczywiście nie prze > rwę > > diety i nawet gdy tą skończę bez efektów zamierzam nadal trwać w postanowi > eniu > > zrzucenia tych 5-7 kilogramów. > > > > Może jednak ktoś mi powie dlaczego moja waga nie ruszyła się? Dodam, że ni > e mam > > > > chyba nadwagi bo ważę 55 kg/157 cm. (2 lata temu przed ciążą 48kg). > > Nie chodzi mi o samą wagę, chciałam lepiej się poczuć, lżej po prostu. > > Pozdrawiam wszystkich i trzymam za nas kciuki:) > > > O Candidzie już było wyżej (można ją wytruć Citroseptem) ale u Ciebie uczucie > zimna świadczy o spadku aktywności tarczycy. Tarczyca na wolnych obrotach obniż > a > przemianę materii. Naturalnym remedium jest Kelp (wyciąg z alg) razem z wit.E. > Do > tego na krążenie coś z miłorzębem japońskim (nalewka, gingkofar, bilobil). A mo > że > jeszcze do tego używasz pigułki anty?