green_kitty napisała: > baseciq napisał: > > > Gość portalu: K napisał(a): > > > > > Mieszkam tu od samego początku i jak obserwuję ludzi, to niektórzy > są > > > okropni, a szczególnie ci co nie sprzątają po swoich psach robiącyc > h > > > pod blokami. Tu praktycznie każdy siedzi zamknięty w swoim > > > mieszkaniu, jak są zebrania wspólnoty mieszkaniowej to 10 osób > > > przychodzi. A dojazdy to prawdziwy koszmar. Za to wszystko należy > > > > O jej. Przykro nam. Urzekła mnie Twoja historia. Trzeba było kupić mieszk > anie > > tam gdzie jest ogólnodostępna zieleń. I wśród ludzi gdzie ludzie się inte > resują > > . > O... witam krajana :) > Jedna rzecz mnie fascynuje. Mieszkancy Bialoleki narzekaja (malo powiedziane) n > a > korki i na zagospodarowanie... a chyba nikt na sile Wam nie wciskal mieszkania > na suburbiach do ktorych nie ma dojazdu i to w dodatku w pekinach? Mieszkancy > Bemowa-Lotniska (o ironio) nazekaja na to, ze nad glowa lataja im samoloty. > Proponuje jeszcze, zeby mieszkancy MDM-u zaczeli nazekac na to, ze Marszalkowsk > a > smierdzi.... > > ot moje luzne spostrzezenia. > > pzdr > G.