Gość portalu: World napisał(a): > Gość portalu: jacek napisał(a): > > > to po co wtracasz w nie swoje sprawy - rdzeniu kapusty ? > > Bo tak lubie i jest to przeciwko twojej spaczonej psychice :D Haha > > > a w czym mi on przeszkadza ? jak byl USD po 2 PLN kupilem co mi > > bylo trzeba (designed in USA - made in China) od ciuchow po > > elektronike i do nastepnej zwaly dolca wystarczy > > Kazdemu przecietnemu on nie przeszkadza na codzien. W tym akurat > niczym sie nie wyrozniasz. Odczujesz to jeszcze na szczescie :) > > > nogami do przodu jak to mowia w szpitalach > > Chcialoby sie :D > > > a co mnie dane z Chin obchodza ? to amerykanskie firmy zamykaja > > swoje faryki w Chinach bo nie maja czym placic za surowce do > > produkcji > > Amerykanskie firmy w Chinach? Pogielo juz Ciebie konkretnie :D > > > w Afganistanie i Pakistanie talibowie (30% broni zagielo w > > transporcie - USArmy zaopatruje talibow), w Arabii Saudyjskiej > > jeszcze sluzby specjalne, w Gruzji ruskie spalili magazyny z > > bronia made in USA, w Iranie koncza majstrowac bombe, a Obama > > laduje 2 000 000 000 000 USD pozyczone do Chinczykow zeby prezesi > > bankow w USA mieli na bonusy > > Skad takie bzdury masz? Nieznane sa ci dane drugich stron w tych > zaognionych miejscach swiata? To by wyjasnialo wiele :D > > > ales sie najaral > > Toba mozna sie dobrze najarac :D > > > twoim - to oni 40 lat temu wymyslili symboliczna modernizacje - > > czyli slepe przenoszenie wzorcow z USA - symboli postepu i > > nowoczesnosci > > Co je twoje to je moje, niech i tak tobie bedzie :D > Twoje wczesniejsze wywody dotyczace metra warszawskiego dowodza o > zagubieniu nawet w twojej orientacji. Moze jak zdobedziesz pare > danych w tej dziedzinie, to bardziej nabierzesz konkretny azymut na > jakis wzorzec :D Ale to pewnie jeszcze dlugie lata :D > > > wlasnie - ja wystepuje przeciw bezmyslnemu marnowaniu publicznej > > kasy - bo to ja jako podatnik bede ten koszt ponosil - i dlatego > > odradzam korzystania z twoich glupawych rad > > Jakbys chociaz umial czytac, to bys nawet nie przekrecal tego > wszystkiego w "rady". Nawet u tego goscia "ja" takie wmawiales > rzeczy. Ale to nie dziwne u takiego kretyna jak ty. Kazdy juz na tym > forum cie zna i wie co insynuujesz. Jestes najwiekszym > marnotrawstwem publicznych pieniedzy w tym ciagle socjalnym polskim > systemie :D Miazdzyca ciebie lapie, skoro nadal zyjesz w kraju "rad" > i u kazdegu widzisz rady, chociaz ich tam nie ma :D Jakbys naprawde > wystepowal oszuscie przeciwn marnowaniu publicznych pieniedzy, to > juz zawiazalbys petelke sobie. A tak to nadal bedziesz klamac jak > najety :D