Gość portalu: Rafał napisał(a): > inpost (pi.. z małej litery) - kilka słów o tej firmie krzak > > > > Proszę państwa, > > mieszkam na na warszawskich Bielanach, jestem osobą upośledzoną. > > Otrzymywałem zasiłek pielęgnacyjny przez pocztę polską, która znaujduje się w r > ejonie mojego zamieszkania która > oddalona od miejsc zamnieszkania mieszkańców o ok. 200 do 500 metrów. Niestety > od kilku lat mam te nieprzyjemność otrzymywać go z poczty inpost. Poczta ta wyg > rywa konkursy w niejasnych przetargach. Mogą handlować państwa danymi osobowymi > - to jest prywatne i w rękach żydostwa. > > Pracę dorywczą kończę o godz 16:00. Biorę awizo i nawet nie zachodzę do mieszka > nia tylko pędem jadę do zupełnie innej dzielnicy przez kilka dzielnic aż NA WOL > Ę na ulicę Zwrotniczą 6. Biegnę (gdzie mi nie wolno biegać) żeby zdążyć do godz > 17:00 a więc praktycznie wtedy, kiedy ludzie kończą pracę i nie zdążą też awiz > zrealizować już. > > Wreszcie jestem. Jest godz. 16:50. Podchodzę do okienka a ta pani (żydówka bo t > o w rękach żydostwa ta poczta jest) > mówi mi że listonosz jeszcze nie zdał. Ok czekam jeszcze. Na koniec mówi mi że > nie ma takiej możliwości > żebym jeździł na następny dzień. > > Inne ich metody. Ich listonosze nie pukają i nie dzwonią, tylko zostawiają awiz > o. W tym czasie obracają państwa pieniędzmi. Przypominam listonosz poczty polsk > iej puka 2 x i nie dzwoni bo dzwonek może też nie działać tylko puka, głośno pu > ka. > > Teraz idziemy dalej. Ta ich pseduo-poczta jest na zadupiu na ul. Zwrotniczej 6 > w Warszawie, gdzie przeciętnemu obywatelowi będzie ciężko trafić a co dopiero m > ówić upośledzonemu. > > Jestem biedny, potrzebowałem coś dzisiaj zjeść, żyję od renty i zasiłku a za pr > acę chałupniczą to wiecie ile można dostać i dziś nie zjadłem nic, chodzę głodn > y już od 2 dnii bo mi nie wystarcza a z powodu że mi dziś nie wydali pieniędzy > będę głodny 3 dzień i jutro do przedpołudnia. Będę musiał się też z pracy wolni > ć za co mi obetną z wynagrodzenia. > > Nieuprzejma, nie czująca sytuacji obsługa o mentalności talmudycznej, mająca na > celu opudlenie człowieka. > > I teraz tak, na tej speudo poczcie jest tylko jedna kasa - na normalnej poczcie > jest kilka, kilkanaście stanowisk i poczta jest do godziny 21:00. > > > Ja się pytam w czym ta poczta ma być nowoczesna i przyjazna ??? Bo to są puste > słowa rzucane wobec prostodusznych i naiwnych ludzi. > > > Jakiś czas temu popsuł się zamek w skrzynce pocztowej (albo sami go popsuli) pr > óbowałem się od nich dodzwonić ale telefon głuchy był. Wreszcie gdy już go uruc > homili, trzeba było czekać długie minuty aż z kimś właściwym mnie połączą - nie > dość że naciągają na rozmowy to jeszcze wpisują sobie państwa nr. telefonu kom > . (zbierają wszelkie dane). I tak po jakimś czasie dopiero naprawili zamek bo c > hyba IM PRZESZKADZAŁO. >