• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Rafał  napisał(a): 

> inpost (pi.. z małej litery) - kilka słów o tej firmie krzak
> 
> 
> 
> Proszę państwa,
> 
> mieszkam na na warszawskich Bielanach, jestem osobą upośledzoną.
> 
> Otrzymywałem zasiłek pielęgnacyjny przez pocztę polską, która znaujduje się w r
> ejonie mojego zamieszkania która
> oddalona od miejsc zamnieszkania mieszkańców o ok. 200 do 500 metrów. Niestety 
> od kilku lat mam te nieprzyjemność otrzymywać go z poczty inpost. Poczta ta wyg
> rywa konkursy w niejasnych przetargach. Mogą handlować państwa danymi osobowymi
>  - to jest prywatne i w rękach żydostwa.
> 
> Pracę dorywczą kończę o godz 16:00. Biorę awizo i nawet nie zachodzę do mieszka
> nia tylko pędem jadę do zupełnie innej dzielnicy przez kilka dzielnic aż NA WOL
> Ę na ulicę Zwrotniczą 6. Biegnę (gdzie mi nie wolno biegać) żeby zdążyć do godz
>  17:00 a więc praktycznie wtedy, kiedy ludzie kończą pracę i nie zdążą też awiz
>  zrealizować już.
> 
> Wreszcie jestem. Jest godz. 16:50. Podchodzę do okienka a ta pani (żydówka bo t
> o w rękach żydostwa ta poczta jest)
> mówi mi że listonosz jeszcze nie zdał. Ok czekam jeszcze. Na koniec mówi mi że 
> nie ma takiej możliwości
> żebym jeździł na następny dzień.
> 
> Inne ich metody. Ich listonosze nie pukają i nie dzwonią, tylko zostawiają awiz
> o. W tym czasie obracają państwa pieniędzmi. Przypominam listonosz poczty polsk
> iej puka 2 x i nie dzwoni bo dzwonek może też nie działać tylko puka, głośno pu
> ka.
> 
> Teraz idziemy dalej. Ta ich pseduo-poczta jest na zadupiu na ul. Zwrotniczej 6 
> w Warszawie, gdzie przeciętnemu obywatelowi będzie ciężko trafić a co dopiero m
> ówić upośledzonemu. 
> 
> Jestem biedny, potrzebowałem coś dzisiaj zjeść, żyję od renty i zasiłku a za pr
> acę chałupniczą to wiecie ile można dostać i dziś nie zjadłem nic, chodzę głodn
> y już od 2 dnii bo mi nie wystarcza a z powodu że mi dziś nie wydali pieniędzy 
> będę głodny 3 dzień i jutro do przedpołudnia. Będę musiał się też z pracy wolni
> ć za co mi obetną z wynagrodzenia.
> 
> Nieuprzejma, nie czująca sytuacji obsługa o mentalności talmudycznej, mająca na
>  celu opudlenie człowieka.
> 
> I teraz tak, na tej speudo poczcie jest tylko jedna kasa - na normalnej poczcie
>  jest kilka, kilkanaście stanowisk i poczta jest do godziny 21:00.
> 
> 
> Ja się pytam w czym ta poczta ma być nowoczesna i przyjazna ??? Bo to są puste 
> słowa rzucane wobec prostodusznych i naiwnych ludzi.
> 
> 
> Jakiś czas temu popsuł się zamek w skrzynce pocztowej (albo sami go popsuli) pr
> óbowałem się od nich dodzwonić ale telefon głuchy był. Wreszcie gdy już go uruc
> homili, trzeba było czekać długie minuty aż z kimś właściwym mnie połączą - nie
>  dość że naciągają na rozmowy to jeszcze wpisują sobie państwa nr. telefonu kom
> . (zbierają wszelkie dane). I tak po jakimś czasie dopiero naprawili zamek bo c
> hyba IM PRZESZKADZAŁO. 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się