wilym napisał: > marcin841 napisał: > > > > Bylbym wdzięczny o podanie choc jednego argumentu za tą, hmm... ory > ginaln > > a > > tezą > > > o komunistach i Polskim SLąsku > > > > Ciekawi mnie po prostu jakie jest Wasze zdanie na temat wypedzeń(wysiedle > ń) > > Ślązaków i Niemców ze Śląska, rugowanie niemieckiej i śląskiej mowy, zaka > z > > nauczania języka niemieckiego Ślązaków, wyrzucenie ze szkolnego programu > > historii niepolskich elementów na Śląsku, zapomnienie lub tez przedstawia > nie > w > > ich bardzo złym swietle Ślązaków mających jakies związki z Niemcami. > > > > > 2. Orzeł ŚLąski w swojej genezie jest orłem piastowskim - a więc po > lskim. > > > > > > Twoja opinia o naszym logo jest tyleż niekulturalna co niepra > wdziwa > > . Ono > > > jest po prostu piękne!!!! > > > > Jest jak najbardziej szczera. Herb Śląska obok jego flagi dla Ślązaka jes > t > > świętością, która wg mnie właśnie została przez Was zdeptana. > > Nie przesadzaj z tym uswiecaniem symboli, to sie czesto zle konczy ;-) > Zgadzam sie natomiast, ze kurka z logo ROPSu jest wyjatkowo pokraczna i wyglada > > jakby dopiero co wrocila do kurnika po wielkiej ulewie :-))) > Jaka organizacja takie logo :-))) Pokraczne i smieszne :-)))