Gość portalu: czas na zmiany napisał(a): > A dla kogóż to takie wymowne i zastanawiające? :) Nic nie stoi na przeszkodzie > do umieszczania pozytywnych komentarzy . Zapraszam Wszystkich Sympatyków Pa > ni Dyr. (matki żony i kochanki i wszystkich innych zainteresowanych ,,zaintrygo > wanych” i myślących inaczej również :) ) chcących wyrazić pochlebne opin > ie o org., zarządzaniu i polityce szkoły . Ja potrzebowałam 2 lata aby pozn > ać osobiście P. J .dyr.gim(,,Jarosh” ,,Dyzlektyk” ,,Mamusia”i > tp. :) ) aby przejrzeć na oczy .Trochę długo :( innym wystarczyło krótkie spot > kanie na dniu otwartym. Nie wiem czy osoby ,które się nie znają, które ze sobą > nie rozmawiają aktualnych i ewentualnych ucz. i rodz. można nazwać towarz > ystwem wzajemnej adoracji. W sumie to nawet ciekawa jestem jak ten dzień dla > kandydatów wyglądał -może ktoś mógłby opisać :) Ale nie trudno się domyś > lać. Lata pracy i MOCNE PLECY w kuratorium (pańcia hrabianka w pok .412 i pańci > a hrabianka w pok. 414 ) robią swoje. To i woda sodowa uderzyła do głowy. To i > hulaj dusza piekła nie ma .A i to forum int.najlepiej pokazuje ile do powi > edzenia mają uczniowie .Czujne ,,oko szkoły”(P.dyr) czuwa nawet nad foru > m :) Uczniowie mimo ,że anonimowo w pewnym momencie zamilkli Bo taka poli > tyka P.dyr. zero praw zero głosu zero pochwał tylko kary .,,Zaintrygowany > 8221; z jednym się z zgodzę to forum bije niechcący w Tych wszystkich ,którz > y są fachowcami, profesjonalistami w tej szkole .Ale jak się ma takiego pracod > awcę… to przecież nie ich i nie moja wina .Nie ma się nad czym zastanawi > ać czy być zaintrygowanym .Proponuję założyć Panu nowy wątek np.:plusy smolne > j(też by się ich trochę znalazło) albo zauroczeni P.dyr.- z tym to niestety > może być problem ale proszę próbować :) (bo tu już się pogubiłam nie ogarnia > m z kim piszę czy z P.dyr. , rodzicem czy uczniem -tak często zmienia nicki > :) ) Wtedy Panie ,,zaintrygowany” Pan się dowie jakie ,,kółka” > są w szkole więcej czy może tylko jedno. > Reasumując: > Pańcia hrabianka z pok. 412 (kuratorium) + Pańcia hrabianka z pok. 414 ( kurat > orium) + Pani.dyr.gim =koleżaneczki, kółko wzajemnej adoracji, Święta Trójca Pa > nie , ,Zaintrygowany” (przyczyna zła wszelakiego i tego forum nieszczęsne > go) Mam nadzieję ,że to Panu wiele wyjaśnia i że udało mi się rozwiać wsze > lkie Pańskie wątpliwości .Gdyby jeszcze pojawiły się u Pana jakieś pytania t > o proszę śmiało odważnie chętnie odpowiem. :) >