Gość portalu: czas na zmiany napisał(a): > p. obrażona na całą grupę. A CAŁA grupa nie wie o co chodzi :)Dziecko w domu > pyta :mamo ty na te zebrania chodzisz coś było mówione? Nie, nikt nic nie mówił > ,nic nie słyszałam :)Z tym przedszkolem całą lekcję to chodziło mi o to , że > ktoś…tylko jak zadzwonił dzwonek na przerwę to sobie przypomniał ,że ta c > iocia gdzieś kiedyś pracowała w przedszkolu ale to było dawno temu .Teraz to j > uż jest starsza pani i dawno na emeryturze. Ale wrażenie dobre się zrobiło jak > zawsze… Ostatnio ,że kraba S… :)ucznia innej kl.trzeba przesadzać > na pierwszą ławkę…. Czasami niestety ,,odwala” tym naszym dzieciom > . A najlepsza to była ta historia ostatnio z tym z innej kl. co się spóźnia 25 > min.na lekcję i twierdzi, że się nie spóźnił bo przecież był w szkole tylko dłu > go się przebiera w szatni :)Trzeba przyznać ,że tym naszym dzieciom pomysłowośc > i i bezczelności nie brakuje. Ja bym na to nie wpadła chodząc do szkoły żeby co > ś takiego powiedzieć .I rzeczywiście trudno się nie zgodzić z naucz .co by było > gdyby on się tak spóźniał a twierdził, że był przecież w szatni :)Wszystko faj > nie można się pośmiać pożartować dzieciaki lubią . Tylko… oni są w połowi > e 6 dz.a gr .p.Z kończy 8 ostatni. Ale to nie wszystkie działy są wymagane do t > estu gim. i w ogóle do przerobienia :)To się nie ma co stresować i śpieszyć. > Ale i nie ma się z czego cieszyć. Z tych stopni w kl. językowej? > Ang. ważny przedmiot na t.gim, na maturze ,punktowany do liceum ale co tu punkt > ować? > Wych. mówi mi ,że w liceum uczniowie z edu .dla bez. mają jedynki. > A co to ma do rzeczy? Jak będziemy w liceum to będziemy się martwić o li-ceum. > A teraz jesteśmy w gim.i skupmy się na gim. Jakie liceum? Technikum pszczelarsk > ie normalnie:)A i o religii też nie może ze mną rozmawiać. ,,Bo katecheta podle > ga pod kurię” :)Ja do kurii nie będę chodziła na skargę:)A czy ja się ska > rżę na katechetę ?Ale jak dzieciaki i rodzice mówili ,że katecheta zadał rozpra > wkę o J. Pawle II że nie ma czasu na to w kl. trzeciej to interweniowała. Czyli > można ...Mi chodziło o wstawiennictwo w sprawie mojego dziecka… :)Bo ni > by po co przyszłam … :) > Bo moje dziecko od podstawówki ma pecha bo trafia zawsze do wyjątkowo moralnyc > h katechetów :) > Teraz trochę na wesoło > Poważany i szanowany przez młodzież katecheta ,który ,,ciągnie ‘’ > ich na różne akcje (aż dziwię się że tacy chętni)na koniec kl. 3 uczy moralnośc > i, życia w prawdzie -urządza normalnie krucjatę na moim dziecku:)Chce żeby wsz > yscy od razu żywcem poszli do NIEBA .Dajmy im jeszcze trochę czasu. Jeszcze za > wcześnie na Sąd Ostateczny :) Istotą chrześcijaństwa jest przebaczenie… : > )(u mnie z tym ciężko )Ale może ktoś mógłby dać mi dobry przykład .Wzór do naśl > adowania :) > Przemiła i przesympatyczna(naprawdę) Pani od edu. dla bez. chce być na koniec k > l.3 koniecznie wielce sprawiedliwa dla wszystkich czytaj nieugięta :)wśród wiel > u pięknych stopni pojawił się jeden hwaścik. No ale przecież regulamin szkoły m > ówi iż…:)można poprawiać tylko 1.A jak ktoś nie ma z tego przedmiotu prze > z cały rok 1 ba nawet 2 tylko same piątki ?To poprawić nie można? No nie można > bo regulamin szkoły mówi przecież wyraźnie, że poprawiać można tylko 1 :)A szk > oła regulaminów wszelkich przestrzega. Oj przestrzega :)Czuwa nad tym czujne ok > o… :)No i co zrobić ?Nic… tylko się zdrowo i bezpiecznie rzucić > z mostu :) > Wychowawca nieświadomy :)że w kl. 3: > Obrońca moralności :)+BHP zdrowo i bezpiecznie z obrotem do tyłu rzucić się z m > ostu :)+wesołe kraby i inne krewetki:)= krucjata > PS ,,niesprawiedliwie` zawiesza się kom. >