Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał: > > Chcę tylko powiedzieć ,że Irak też ponosi winę za ten stan spraw. Taką sam > ą > jak ja,Ty czy miliony polaków ,którzy pozwalali innym polakom mordować na > > Rakowieckiej czy gdzieś indziej. > > Odp. Ja ni czuję się winny. > > > > No cóż, Ty wyjdziesz z domu i spotkasz kogoś komu nastąpiłeś na odcisk w > > trakcie wyborów i dostaniesz w nos. Czy to jest w porządku? Nie.Ale > powinieneś > > mieć świadomość konsekwencji swych poczynań w trakcie kampanii. > > Odp. Świadomość konsekwencji miałem, nie wyobrażam sobie jednak łamania prawa. > > Tak samo i Oni. > > > > To nie jest żadna polityka ! TO JEST SAMO ŻYCIE !!!Tylko na troszkę większ > ą > > skalę. I można sobie wszystko przekalkulować. Pytanie jest tylko jedno;czy > ci > > którzy powinni kalkulować , wkalkulowali w ten rachunek życie swych > obywateli? > > Bo ta druga strona kombinuje też,tylko na swój rachunek. I jak wiadomo > > (najbogatrze państwo świata) robi to dobrze. Czyli wszystko (nawet Twoje > życie) > > > > mozna sprowadzić do prostego rachunku ekonomicznego. BO TO JEST PODSTAWOWE > > > PRAWO PRZYRODY !!!!!!!!!!! To taki sam targ jak w Markach we wtorki i > piątki... > > pzdr > > > Odp. Na tym świecie jesteś tylko gościem. Wystarczy zachowywać się przyzwoicie. > > Pozdrawiam > Jerzy Krajewski