• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

awzorek1  napisała: 

> A ja bardzo odradzam .Pierwsze 3 lata nie spostrzegłam że jest słabo ,ważna był
> a logistyka ,zdawałam sobie sprawę z wielu wad ale była tania .Wyniki z egzamin
> ów maja wysokie nie dlatego że świetnie uczą tylko dlatego że dużo wymagają .Ro
> dzice w desperacji posyłają dzieci na korepetycję i spędzają z nimi godziny prz
> y odrabianiu lekcji.Toalety brudne ,zimno ,wrzeszcząca na dzieci woźna i bardzo
>  słaba oferta zajęć dodatkowych /kółka matematyczne ,polonistyczne,plastyczne a
>  w starszych klasach teatralne/ Nauczyciele zatrudnieni na godziny,nie mają cza
> su na konsultacje i spotkania .Brak możliwości posłania dzieci w okresie np mię
> dzy świętami a nowym rokiem chociaż ustawowo szkoła w tym okresie ma zapewnić o
> piekę dla dzieci.Informatyka - żenada .Dzieci od 4 klasy masowo odchodzą i przy
> jmowane są znacznie słabsze lub mające problemy wychowawcze,/przed pierwszą kla
> są jest egzamin na podstawie którego dzieci są lub nie przyjmowane ,co powoduje
>  że mają dzięci w nauczaniu początkowym które gwarantuja dobry poziom / Nikt z 
> nauczycieli nie poświęca czasu dla dzieci które choć trochę odstaja np. z powod
> u dłuższej choroby ,zaległości lub niezrozumienie tematu nadrabia rodzic. Dzien
> nik elektroniczny wprowqadzono dopiero na poczatku 2016 ,generalnie odradzam 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się