Gość portalu: Lucy75 napisał(a): > A ja jestem bardzo zadowolona ! Szkoła uczy i wymaga - to prawda. I tak ma być. > Jesli się komus wydaje, że szkoła to przechowalnia gdzie dajemy dziecko, a po > kilku latach dostaje gotowy produkt to powinien się zastanowić nad posiadaniem > dzieci. > Szkoła jest po to żeby kształtować, uczyć jak się uczyć, wzbudzać ciekawość i b > udować pewność siebie. Ta właśnie taka jest. Moja córka miała zawsze problemy z > odwagą. Bała się wszystkich nowych rzeczy. Ta szkoła dała jej pewność siebie. > Mała jest w kółku teatralnym i dobrze się rozwija. Wyniki też ma dobre. I owsze > m uczy się w domu. Chodzi tez na dodatkowe zajęcia z angielskiego. Bo chcę żeby > umiała mówić lepiej niż inni. Nie widzę w tym nic złego. Najważniejsze żeby An > ia była zadowolona. Nie wiem kiedy Pani awzorek1 miala dzieci w tej szkole, al > e ja nie pamiętam takiej sytuacji zeby ktokolwiek masowo odchodził ani na począ > tku, ani później, a chodzimy do tej szkoły juz dobrych pare lat. Powiedziałabym > raczej, że chętnie zostają i chodzą tam do gimnazjum. To oznacza, że podoba si > ę nie tylko mi.