• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Lucy75  napisał(a): 

> A ja jestem bardzo zadowolona ! Szkoła uczy i wymaga - to prawda. I tak ma być.
>  Jesli się komus wydaje, że szkoła to przechowalnia gdzie dajemy dziecko, a po 
> kilku latach dostaje gotowy produkt to powinien się zastanowić nad posiadaniem 
> dzieci. 
> Szkoła jest po to żeby kształtować, uczyć jak się uczyć, wzbudzać ciekawość i b
> udować pewność siebie. Ta właśnie taka jest. Moja córka miała zawsze problemy z
>  odwagą. Bała się wszystkich nowych rzeczy. Ta szkoła dała jej pewność siebie. 
> Mała jest w kółku teatralnym i dobrze się rozwija. Wyniki też ma dobre. I owsze
> m uczy się w domu. Chodzi tez na dodatkowe zajęcia z angielskiego. Bo chcę żeby
>  umiała mówić lepiej niż inni. Nie widzę w tym nic złego. Najważniejsze żeby An
> ia była zadowolona. Nie wiem  kiedy Pani awzorek1 miala dzieci w tej szkole, al
> e ja nie pamiętam takiej sytuacji zeby ktokolwiek masowo odchodził ani na począ
> tku, ani później, a chodzimy do tej szkoły juz dobrych pare lat. Powiedziałabym
>  raczej, że chętnie zostają i chodzą tam do gimnazjum. To oznacza, że podoba si
> ę nie tylko mi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się