Gość portalu: MACIEJ napisał: > caerme napisał: > > > ... to ze mama nie moze 11 latkowi pomoc w tym co robi top tez wynik jej > > ksztalcenia - gdzie nikt jej nie uczyl jak szukac wiadomosci i gdzie ich > szukac > > nt tego co znamy bardzo slabo, albo w ogole. a btw jak ma pomoc jesli 3/4 > > spoleczenstwa to wtorni analfabeci? > > Program zmienia sie tu z roku na rok,a o poziomie nauczania juz wspomnial > usatisfied. > Jesli mam jest 25 lat starsza od dziecka,to jest teraz zupelnie inny program > niz za jej czasow. > U mojego syna w 3 ciej klasie podstawowki jest obowiazkowa gra w szachy. > Ja nie lubie grac ale nie mam wyjscia. > Ile kobiet gra w szachy? > Niemal wszystkie zadania sa problemowe,a 25 lat temu nie odrabialo sie pracy > domowej przy komputerze. > > > a co do azji i ameryk vs europa - w europie przewage zdobedzie ten system > ktory > > zapewni mozliowosc samoksztalcenia rozwijania wlasnych zainteresowan i > > promowania samodzielnego myslenia > > Europa juz od kilkunastu lat przegrywa ze Stanami i nagle do konkurencji > swiatowej wlaczyly sie Chiny i Europie grozi taka sama stagnacja jak Japonii. > > > pozdr