mike-great napisał: > Nie ma ras niebezpiecznych! Są niebezpieczne psy. Tak samo jak ludzie. > > Gość portalu: bat56 napisał(a): > > > > ale jestescie jednostronni nie jestem lysa i mam amstaffa dla rozsa > dnego > > > wlasciciela to bardzo przyjazny pies > > Przykro mi Gosiu, ale muszę zarzucić Ci całkowity brak umiejętności > logicznego > > myślenia. Wszyscy właściciele psów, ras uznawanych za niebezpieczne, zaws > ze > > mówią o swoich pupilach, że są to "przecież takie miłe, spokojne zwierzak > i, > > które nigdy nikomu nie zrobiły by krzywdy". Nie potrafią za to nigdy wyja > śnić > > skąd biorą się te wszyskie pogryzione, często umierające od pogryzienia > dzieci, > > > > o których słyszy się coraz częściej. Może same się pogryzły?? Ich ilość > rośnie > > wraz z ilością hodowanych w domach psów niebezpiecznych ras. Taka jest sm > utna > > prawda. Nie powiem tu co myślę o ludziach trzymających w domach te żywe, > bojowe > > > > machiny, nie myśląc o tym, że w trakcie ich 10-cioletniego życia może im > się > > zdarzyć przynajmniej jeden nie kontrolowany wybuch agresji. > > Tak więc Gosiu, choć oczywiście Ci tego nie życzę, możesz i Ty znależć si > ę w > > sytuacji tej nieszczęsnej dziewczynki. Pomyśl o tym, proszę. > > Pzdr > > bat