Gość portalu: JA napisał(a): > > pieronski_hanys napisał: > > > Nie chcę nikogo zbawiać, jeśli już to uświadomić<<< > > Co Ty człowieczku chcesz i komu uświadamiać?!! > Gdzież to Ci takie idiotyzmy pt. "ciymny lud w Bielitz historyi niy zno" zaszcz > epili?! > Któż Cię poczuciem tej beznadziejnej misji zapłodnił?! > > NIE trafia do nas wasza Obermitologia! NIE interesują nas te same, powtarzane p > rzez was tzw. "argumenty", które po stokroć zostały obalone. NIE chcemy waszego > RASiu, ZLNSiu czy innych wynalazków - śmierdzi to i tak Reichem na kilometry! > NIE zamierzam zgłębiać urody języka śląskiego w jakichś ślabikorzach, bo to dla > mnie - mieszkańca Beskidów z dziada, pradziada - rzecz obca! NIE lubię modrej > kapusty. Dotarło? > > Oczywiście nie piszę w imieniu tych 2 czy 3 oszołomów w BB, którym na skutek zw > iązków rodzinnych z Prusenlandem wszystko się już pomyliło. W każdej społecznoś > ci na danym terenie znajdzie się jakiś wariat. > > I ostatnie... > Bielsko-Biała N I E leży na Górnym Śląsku.