aliveinchains napisał: > ilu mieszkańców Bielska-Białej dojeżdża pociągiem do pracy do Katowic?< je > s > > tem w BB dosyc czesto ! Rano jedzie kawalkada samochodow z BB do Katowic > ,[u]kolo > > 15-16 w druga strone[/u]!! > > rozwalas mnie duzo swego czasu jeździłem autobisem, potem samochodem...tłok w[u > ] obie strony [/u] ten sam rano czy popołudniu....ba nawet mam wrażenie, że po > 15 w strone Katowic większy jest niż odwrotnie... > > Opowiadanie bajek jakie > > to przedsiebiorcy zBB kreca lody w Malopolsce to nasz kolega moze sobie p > omied > > zy bajki włożyć!! Kierunkiem jest SLASK....strategicznym!! > > Brzeszcze, Andrychów, Kety, Wadowice..kiedys widziałem mapkę natężenia ruchu-je > st bardzo duze jak na tak zorganizowana sieć osadnicza i jak na fakt, że nie je > st to droga tranzytowa w przeciwieństwie do DK-1...to jest zaplecze BB, tam się > tez pracuje, tam ruch tez jest w obie strony, też współpracuja firmy...popatrz > tez na natężenie ruchu komunikacji publicznej w strone Wadowic-jest znacznie w > iększe niż do Tychow, Katowic...to też o czymś świadczy:)