• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

aliveinchains  napisał: 

> Gość portalu: slask cieszynski napisał(a): 
> 
> > NAPISZE TO JESZCZE RAZ kierunkiem strategicznym dla przedsiebiorcow BB je
> st Sla
> > sk! .....chcesz porownac Brzeszcze czy Andrychow z aglomwracja Slaska ,je
> stem 
> > w BB czesto w interesach .Uwierz nie wiesz o czym piszsesz!!! mIESZKAM W 
> ka-c
> > e rej .SK:) oraz SBI??????:).....i co teraz robaczku mi powiesz????:) 
> > 
> 
> Nie dla bielskiej motoryzacji  jest to Turyn, Mediolan, Osaka, Dijon,, Bolonia,
>  Madryd, San Sebastian, Grenoble, Dortmund, Stuttgard, Antwerpia..mam wymieniać
>  dalej madralo? A może masz na myśli spozywkę i budowlankę (tu cala polska i w 
> mnieszym stopniu EU)..
> 
> A moze chodzi o sektor (budowlanka, mechanika, handel) malych firm..z tego co j
> a obserwuje to jest to glownie Podbeskidzie..i w mniejszym stopniu cala Polska 
> (z GOP i Krakowem)
> 
> Popatrz na 500 Polityki ile jest tam firm z mniejszych miast Podbeskidzia..nakr
> ęcamy się wzajemnie...
> 
> Zrob test rejestracji w BB (dominuje podbeskidzie z tzw woj slaskiego i malopol
> skiej częśc), zrob test powiązań komunikacji zbiorowej...
> 
> Dla Ket i Andrychowa BB jest duzym miastem, najblizszym większym rynkiem pracy,
>  rozrywki, handlu...takich pwiązń, w tym powiązań społecznych nie ma reasumujac
>  na linii BB-Katowice, czy BB-Tychy....rozumiesz pojęcia najbliższych stref wpl
> ywow?
> 
> Nie neguje wzajemnych powiązań na linii BB-GOP- sa jak najbardziej (np rynek pr
> acy)..ale wkurza mnie jak ktoś wciska kity w stylu BB zyje ze sląska..ja chce, 
> by i wzmocnic tę krakowską stronę powiązań dla mego miasta Kr nie jest daleko, 
> to bardzo pręzne miasto i nie odcinajac się od GOP mozemy po wybudowaniu BDI zb
> lizyc się do Krakowa..łacznie ze zmiana barw wojewodzkich...jak widac trendy i 
> potrzeby mamy bliższe malopolski :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się