aliveinchains napisał: > Gość portalu: slask cieszynski napisał(a): > > > NAPISZE TO JESZCZE RAZ kierunkiem strategicznym dla przedsiebiorcow BB je > st Sla > > sk! .....chcesz porownac Brzeszcze czy Andrychow z aglomwracja Slaska ,je > stem > > w BB czesto w interesach .Uwierz nie wiesz o czym piszsesz!!! mIESZKAM W > ka-c > > e rej .SK:) oraz SBI??????:).....i co teraz robaczku mi powiesz????:) > > > > Nie dla bielskiej motoryzacji jest to Turyn, Mediolan, Osaka, Dijon,, Bolonia, > Madryd, San Sebastian, Grenoble, Dortmund, Stuttgard, Antwerpia..mam wymieniać > dalej madralo? A może masz na myśli spozywkę i budowlankę (tu cala polska i w > mnieszym stopniu EU).. > > A moze chodzi o sektor (budowlanka, mechanika, handel) malych firm..z tego co j > a obserwuje to jest to glownie Podbeskidzie..i w mniejszym stopniu cala Polska > (z GOP i Krakowem) > > Popatrz na 500 Polityki ile jest tam firm z mniejszych miast Podbeskidzia..nakr > ęcamy się wzajemnie... > > Zrob test rejestracji w BB (dominuje podbeskidzie z tzw woj slaskiego i malopol > skiej częśc), zrob test powiązań komunikacji zbiorowej... > > Dla Ket i Andrychowa BB jest duzym miastem, najblizszym większym rynkiem pracy, > rozrywki, handlu...takich pwiązń, w tym powiązań społecznych nie ma reasumujac > na linii BB-Katowice, czy BB-Tychy....rozumiesz pojęcia najbliższych stref wpl > ywow? > > Nie neguje wzajemnych powiązań na linii BB-GOP- sa jak najbardziej (np rynek pr > acy)..ale wkurza mnie jak ktoś wciska kity w stylu BB zyje ze sląska..ja chce, > by i wzmocnic tę krakowską stronę powiązań dla mego miasta Kr nie jest daleko, > to bardzo pręzne miasto i nie odcinajac się od GOP mozemy po wybudowaniu BDI zb > lizyc się do Krakowa..łacznie ze zmiana barw wojewodzkich...jak widac trendy i > potrzeby mamy bliższe malopolski :)