Gość portalu: ?! napisał(a): > hmmm... > Sorki. Przyznaję ci jednak rację. Pisanie na pierwszej lepszej > stronie wysokości stawek to bardzo mądry pomysł. (jak chcesz być > bardziej wiarygodny to wklej tu jeszcze swój kwitek) > Wiem że z tą ilością ludzi pracujących w firmie to był tylko > przykład ale żebyś tu też był bardziej wiarygodny to następnym razem > pisz o 200 osobach (bo taki jest stan) > Co do ograniczania pracy do pakowania kosmetyków w kartony....Nie > tylko to robią a kwestia czy samo to pakowanie i pozostałe czynności > to nic trudnego...?! Niech ci będzie.Pod warunkiem że mówimy o > osobie myślącej i damy jej troche czasu na złapanie wszystkiego. > Co do wysokości stawki to...nie będę się powtarzał. > Sumując: > Oczywiście kolega ROSOMAK ma całkowitą rację. Z prawdą o pracy w > coty ma to mało wspólnego ale...szkoda marnować czasu na tą dyskusje. > Jeżeli ktoś chce poznać odpowiedź na tytułowe pytanie tego forum to > proponuje pominąć wypowiedzi panów PEDROSA I ROSOMAKA. > Dzięki ich wypowiedziom jestem biższy zrozumienia tego który > wprowadził stwierdzenie że nie wszyscy się rodzą. Niektórych > znajduje się w kapuście. > Rosomak życzę powodzenia w życiu. > Chciałem spytać (próbując cie zrozumieć) czy wierzysz też w św. > mikołaja i stosunek przerywany ale nie chce się załamać że dałem się > z kims takim wciągnąć w jakieś nie mające sensu dyskusje. > Co do pani Ani to przy jej wymaganiach 3, 4 tys netto proponuję > wyjazd do pracy na zmywak np. na wyspy. > Kolega rosomak stwierdzi pewnie że nie ma gdzie jechać bo ziemia nie > jest okrągła tylko spoczywa na siedmiu krokodylach (oczywiście znowu > jak wcześniej będzie ) ale zanim ktoś go posłucha niech sam sprawdzi > i nie sugeruje się jego wypowiedziami. >