Gość portalu: Ania napisał(a): > Jeżeli w tej firmie pracują tylko tacy ludzie jak ty, to firma ma > niezłą reklamę... :). Nie dość że głodowe pensje, to jeszcze > pracownicy o bardzo niskim poziomie kultury i jak mniemam również > inteligencji. > Nie atakuje się ludzi za to tylko, że napisali prawdę. Wyobrażam już > sobie jakie tam panują stosunki międzyludzkie - jeśli takowe wogóle > istnieją? Naprawdę żal mi tych, którzy ze względu na sytuację > życiową muszą tam pracować i na dodatek z tobą. > Ja mam to szczęście że mogę wybierać - teraz pracuję za 2tys. netto > i to wydaje mi się że jest mało, dlatego rozglądam się za pracą > lepiej płatną. Ale widzę, że "wchodząc" na wątek coty gorzej nie > mogłam trafić. Najbardzie śmieszą mnie określenia > zarobków: "nienajgorzej", "niźle".To może tam pracują tylko ludzie > bez żadnych kwalifikacji, nieudolni życiowo? > /nie jest moim zamiarem obrażanie pracowników, ale wybaczcie po tych > wypowiedziach inaczej o załodze tej firmy trudno mieć inne zdanie/