Gość portalu: Marek napisał(a): > witam...ja mam inne zdanie.Ale wiem każdy ma prawo mówic ale czemu > na forum i nie właśnie na zebraniach z kierownictwem..!!!?? W > kwesti zarobków to kazdy kto sie przyjmował potakiwał i zgadzał > sie u pana Czarnego na taka stawke i że chce dla tej firmy > pracować wiec nie wiem o co wam chodzi .Nikt nikogo w tej firmie > nie trzyma prawda?? ..BOLO81! a co do twojej wypowiedzi to sie nie > zgadzam wogóle..Ja w życiu nie chciał bym byc brygadzista.. Daniel > Konrad Łukasz czy każdu pokoleji chcą ja najlepiej(a za błedy nie > martw sie tez napewno dostaja po uszach) a co do tego że mówisz > o tym że siedzą na naszej klasie czy allegro to co jak mają > chwilke czasu czemu nie??:) a zobacz na wózkowych .którzy > zczajeni w lesie miedzy paletami tez kozystaja ..MOże jestes > zazdrosny że na skanerze nie ma dostepu do neta...tak..?? ale > zapewne gdzieś pokryjomu skrobiesz eski lub rozmawiasz przez > telefon..a to jest zabronione..!! i nie mów mi ze masz telefon w > szafec bo kazdy ma w kieszeni..!!Zastanówcie sie co wy > wygadujecie...!!Pracy jest na rynku dośc nie pasuje..?? > to.....Sami dodajcie..wiem kazdy by chciał leżeć i miec 5000 > netto :) okey ..niechce mi sie już to tyle ...pozdrawiam i > pomyślcie a nie obgadujcie za plecami .. sort