Gość portalu: kot napisał(a): > no tak jak widać RÓZNICE są na rożnych płaszczyznach!!! > "kochani" forum jest o COTY!!!! rozumiem ze to o firmę chodzi co > nie!!???...to dlaczego bym miala zakładac forum o Randstadzie?????? > > oni rekrutują do RÓZNYCH FIRM!!!!! TO JEST POSREDNIAK > > a wszyscy razem spotykamy się własnie w COTY i stad moja obecnośc > tutaj...na czym pisałabym na forum o ranstadzie?...do jakich firm > rekrutują ile płacą itd???? smieszni jesteście > > jak widać trakrujecie "obcych" jak intruzów! > > w umowie mam miejsce wykonywania w COTY i uważam ze dobrze trafiłam > na forum > > tutaj sie spotykamy ....podobnie jak w firmie ;) > > co do Irlandii...możesz jaśniej kolego który uważa że nie > zrozumiałam ....uważam że dobrze zrozumiałam i nie traktuj nikogo > z "góry" bo jak widac masz kompleksy!...co ma znaczyć > sformułowanie "tacy jak ty"....JACY????...co w tym złego że pisze > prawdę która poraza owszem i stad całe zamieszanie > > psuję opinie COTY?...a czemu, ja pisze prawdę w jaki sposób > rekrutują do pracy...nie obmawiam nikogo , nie wyzywam TYLKO pisze > jak jest ....najwyraźniej mam powody aby tam pracowac ale > za "UCZCIWE' pieniądze!.....niech w końcu będzie równość a nie równi > i równiejsi! > pozdrawiam cały KLAN cotowców!!!