Gość portalu: ?! napisał(a): > Wedle życzenia monroe > Czytam to forum i załamuje ręce. > Mam apel do pracowników Coty ( i tylko do nich ) > Błagam nie zniżajcie się do poziomu tych dwóch czy trzech osób które > po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy uważam za ludzi którzy > jedyny problem jaki mają to z sobą. Tak niestety. Mają pretensje że > pracują w ranstadzie, za taka a nie inną kasę i wszyscy robią im > krzywdę. Chciałem im zadać pytanie dlaczego mają pretensje do > brygadzistów, do ludzi którzy pracuja w Coty, do stawki. Gdzie byli > jak firma rekrutowała bezpośrednio do Coty? ( narzekali w innych > firmach na to jaki ten swiat jest okrutny i czekali aż ktoś napisze > na takim forum jak u nas jest żeby sie przełamać i przyjść do nas ) > troche za późno. Więc do kogo pretensje. Do tych którzy potrafią > sobie w życiu radzić i podjęli decyzję w odpowiedniej chwili ?! > Powtórze to co juz tu wielokrotnie czytałem a co nie dociera do tej > garstki. To nie my za Was podpisywaliśmy umowe z ranstadem, to nie > my za Was negocjowaliśmy warunki, nie wiemy ile coty płaci > ranstadowi za roboczo godzinę więc nie oskarżamy Coty o > złodziejstwo, ani my ani Coty nie trzymamy Was na siłę. > Kiedy powstało to forum liczyłem na to że podyskutujemy o firmie. > jest o czym. Chciałbym podyskutowac czy będzie siłownia, basen, > gdzie pojedziemy w sierpniu na imprezę, jak długo będa 3 zmiany, czy > wrócimy na 2 czy zostaniemy na 3 a jak tak to w jakiej formie ( w > takiej jak teraz czy w tej poprzedniej 3 zmianowej ) kiedy będą > bilanse a co za tym idzie jakieś podwyżki. > Niestety żaden z tych tematów nie jest poruszany za to muszę czytać > jak jakiś nie radzacy sobie w życiu element zatrudniony przez > ranstad szuka pocieszenia i poparcia w czymś co powinien leczyć. > Ja nie mam pretensji do garbatego że ma dzieci proste. > Bardzo proszę kapitalną ekipę którą dane mi było poznać w Coty by > ignorowali te bezsensowne wywody. > Pogadajmy o czyms sensownym. To forum "praca w Coty" a > nie "posłuchajcie o tym jak sobie w życiu nie radzę" > Całej pozostałej ekipie Ranstadu czyli 99 jej procentom chiałem > powiedzieć że mam dla Was wielki szacunek. Wiem że macie stawki > jakie macie ale nie żalicie się na forum które nie jest na ten > temat. Wiem że w przeciwieństwie do tych paru sierot widzice że > rekrutacja nadal trwa a roboty jest dużo. Szanuje Was i podziwiam. > Apeluję również o to by nie oceniać całego ranstadu po wypowiedziach > paru nieudaczników zyciowych. Reszta tych osób to rewelacyjni ludzie > których warto prznieść predzej czy później do Coty jeżeli zaistniej > tylko taka sposobność. > Kolejny apel to do tych sierot. Taką droga do Coty bankowo nie > wejdziecie. Więc może szkoda czasu. Dodatkowo nie wierzę że nikt z > biur nie czyta tego forum więc jeżeli o tym nie pomyślałeś to pomyśl > a jezeli miałeś/łaś to na uwadze to zastanów się czy to jeszcze > bardzie nie działa na niekorzyść tobie oraz reszcie ranstadu ( > zatrudniać kogoś kto potrafi tylko narzekać ?! Po co ?! Kto chce > taka osobę ?! > Takie jest moje zdanie. Mogę się mylic i jestem tego świadomy. > Pozdrawim Wszystkich Cotowców i jeszcze raz Wielki Szacunek i > pozdrowionka dla Ranstadu ( tej 99% części ) > 3majCieSię.