Gość portalu: Marek napisał(a): > Mam 1 grupę inwalidzką ze wskazaniem ograniczenie narządów ruchu kosiarki sadz > onki nawozy itp to problem dla mnie duży by to dostarczyć na moją działkę !! J > est ogólnoświatowa akcja "życie bez barier" pomoc w infrastrukturze łagodne po > djazdy , miejsca parkingu , udostępnianie wejścia i wjazdu pod wszelkie zakazy > , zakupy poza kolejnością itp. A zarząd naszych działek się cofa w rozwoju ch > yba i ogólnoświatowym trendom i nakazom !!! Przy zakupie działki obiecywali mi > że będę miał klucz do bram i jeżeli będę miał potrzebę mogę wjechać na teren og > rodów i było tak przez 20 prawie lat , zaś obecne wszechmocne władze zabroniły > mi i nie udostępniły klucza , bo nie ogół tylko kilku B.... tak wymyśliło że n > ie !!! Z tego co się zorientowałem to jest samowola i nie przestrzeganie ogólno > światowych przepisów dotyczących pomocy chorym ruchowo !!! Ograniczanie swobody > i normalnego funkcjonowania ten zarząd powinien się zająć tym co potrafią to b > y było korzystne, ale na pewno nie zarządzaniem ogrodem bo nie mają zielonego > pojęcia jak to robić i pomagać innym . Pozdrawiam.